360º tours voor bedrijven

Een virtuele tour door je bedrijf?

Google street view, maar dan voor je bedrijf? Geef bezoekers de mogelijkheid om jouw kantoor, winkel, sportclub of café alvast van binnen te bekijken. Verbeter je online vindbaarheid en kweek vertrouwen bij potentiële klanten met een virtuele 360º tour. Kleine investering, groot plezier!

Zo kan jouw 360º tour eruit komen te zien

ESC congres Barcelona

Whello – Online marketing bureau in Amsterdam

Mooie Boules – Jeu de boules bar in Amsterdam

Leegstaand vastgoed

Oche – Dart café in Amsterdam

De voordelen van een virtuele tour

Bezoekers hebben 24 uur per dag de mogelijkheid om een kijkje te nemen binnen jouw bedrijf.

Deze manier van transparantie wekt vertrouwen op bij bezoekers en potentiële klanten.

Een virtuele tour heeft zowel direct als indirect een positief effect op je online vindbaarheid.

Waarom is dit iets voor mij?

Heb je een mooie career page op je website? Employer branding is tegenwoordig super belangrijk. Vooral in deze krappe arbeidsmarkt hebben kandidaten het vaak voor het uitkiezen. Een goede career page met foto’s van je bedrijf zorgt voor transparantie en wekt vertrouwen bij kandidaten. Een virtuele tour van zijn of haar toekomstige werkplek is dan natuurlijk een waardevolle aanvulling.

Heb je bijvoorbeeld een sportschool of muziekvereniging waarvoor je leden wil werven? Ook daar zijn potentiële leden nieuwsgierig waar ze terecht komen. Zorg dat ze niet voor de concurrent kiezen en laat ze zien waarom ze bij jou moeten zijn!

Heb je een locatie waar bedrijven een bijeenkomst of uitje kunnen organiseren? Vaak zijn zij benieuwd naar de faciliteiten op de locatie. Hoe leuk en handig is het dan wanneer ze alvast zelf even binnen kunnen kijken? En zelfs meer informatie over de locatie kunnen vinden ín diezelfde virtuele tour.

Er zijn nog veel bedrijven die geen virtuele tour hebben. Bijna iedereen start zijn online zoektocht op Google. De “Google Mijn Bedrijf” vermelding is hierin een belangrijk onderdeel. Hoe completer deze is met informatie, foto’s en reviews, hoe beter. Ook voor je vindbaarheid (SEO). Als bezoekers dan ook nog de mogelijkheid hebben alvast een sneak peak van jouw bedrijf te krijgen, heb je zeker een streepje voor.

Is jouw restaurant, winkelpand of kantoor gewoon té mooi om niet vast te leggen? Dan is een virtuele tour natuurlijk dé manier om het aan iedereen te kunnen laten zien!

Dit zeggen anderen

Veelgestelde vragen

De kosten van een virtuele tour hangen natuurlijk af van de grootte van de locatie. Voor een gemiddeld kantoor, horecapand of winkel (± 12 foto’s) heb je vanaf €540,- al een complete 360º tour. Weten hoeveel jouw virtuele tour gaat kosten? Neem contact op!

Het is handig om vooraf af te stemmen wat precies de wensen zijn. Of de foto’s overdag of ’s avonds genomen moeten worden, welke ruimtes er allemaal op moeten en of er wel of geen medewerkers of klanten op de foto mogen.

Ik kom langs voor het maken van de foto’s. Als alles vlot verloopt kan dit in 1 tot 2 uur klaar zijn. Als de locatie al helemaal gereed is voor de shoot wanneer ik aankom, scheelt dit natuurlijk tijd.

Vervolgens ga ik de foto’s bewerken en de virtuele tour samenstellen in speciale 3D software. Uiterlijk een week na de opname staat je tour op Google en kun je deze op je website plaatsen. 

Dat kan. De tour kan aan je bedrijfsvermelding op Google worden gekoppeld als dit gewenst is. Daarmee is de tour zichtbaar als street view tour op Google Maps. Ook zijn de foto’s dan zichtbaar bij je bedrijfsvermelding in de Google zoekresultaten.  

Zeker. Ik zorg dat er een kant en klare code is waarmee je de tour op je eigen website kunt plaatsen. Kan je dit niet zelf? En werk je niet met een web developer die dit voor je kan doen? Dan kan ik je hierbij helpen.

Naast de gewone foto’s kan de tour ook interactief worden gemaakt. Denk aan klikbare icoontjes, extra afbeeldingen, tekst, website linkjes en ga zo maar door. Zo kunnen bijvoorbeeld producten in een winkel klikbaar worden gemaakt. Zodat je extra informatie, prijzen en zelfs een linkje naar het product in de webshop kunt plaatsen.

Ook 360º video is een optie. Elke 360º foto zou ook een korte video kunnen zijn, waardoor kijkers het gevoel krijgen dat ze live op de locatie zijn.

Let’s do it!

Wil jij ook een virtuele tour door je bedrijf? Bel, app of mail gerust om de mogelijkheden te bespreken!

Neem contact op

Of vul onderstaand formulier in, zodat ik op een later moment contact met je kan opnemen.